Таг : хороскоп

Забава МАГАЗИН

Хороскопски знаци кои тешко прават компромиси во врските

Кристина Денесовска
Сите понекогаш сме имале недоразбирање во врската, па знаеме колку е тешко да се постигне компромис со кој ќе бидат задоволени двете страни. Некои се...
Забава МАГАЗИН

Три хороскопски знаци кои никогаш не се предаваат

И додека некои личности се откажувааа од се, постојат и такви кои никогаш не го прават тоа. Кога се во прашање овие вторите, астролозите сметаат...
Забава МАГАЗИН

Хороскопот открива какви ќе бидете кога ќе остарите

Против одминувањето на годините не можеме ништо да преземеме, туку да почнеме да се гордееме со тоа што сме успеале за тоа време да го...
Забава МАГАЗИН

Хороскопот открива како полесно да ја поднесете самоизолацијата

Вашиот хороскопски знак може да ви даде некакви идеи како да се носите со носадата или немирот, во време кога сте присилени да останете дома....
Забава МАГАЗИН

Хороскопски знаци кои самоизолацијата тешко ја поднесуваат

Тие веќе планираат патувања по карантинот. Како што пишуваат астролозите, личностите родени во овие хороскопски знаци се посебно погодени од ситуацијата, а особено поради тоа...
Забава МАГАЗИН

Хороскопски знаци со кои отворено може да разговарате за своите чувства

Кога некој ќе ве праша како сте, дефинитивно не очекува дека ќе почнете да му зборувате за се и сешто. Но, без оглед на тоа,...
Забава МАГАЗИН

Хороскопски знаци на кои им е најтешко да кажат „извини“

Тие сметаат дека извинувањето ги прави слабаци и дека на тој начин се понижуваат. Личностите родени во овие знаци секогаш сметаат дека се во прави...
Забава МАГАЗИН

Како хороскопските знаци реагираат на карантин и самоизолација?

Малку забава во овие денови сигурно нема да ни пречи, а ако се препознаете во некој од описите, веројатно и ќе си го подобрите расположението....