Стандард

Казино „Фламинго“

КОМПАНИИ

Казино „Фламинго“ донираше дезинфекциони средства во вкупна вредност од 20.000 евра на ЈЗУ Општа Болница во Гевгелија

msp-admin
Казино „Фламинго“ Хотел Гевгелија, членка на Групацијата НОВОМАТИК во Македонија додели донација со дезинфикциони средства во износ од 20.000,00 на ЈЗУ Општа Болница во Гевгелија,...
КОМПАНИИ

Казино „Фламинго“ донираше медицинска опрема во вкупна вредност од 20.000 Евра на Општа Клиничка Болница во Гевгелија

msp-admin
Општествената одговорност во време на пандемија која е закана по општественото здравје е должност на секого, поединец или компанија. Истата може да се постигне преку...