Стандард

Отворено писмо

КОМПАНИИ

Отворено писмо до Владата на Република С. Македонија од АПИС

msp-admin
Почитувани, Од Асоцијација на приредувачи на игри на среќа – АПИС чии членки се Групацијата Новоматик – Македонија (Адмирал, Астра и Казино „Фламинго“), Апекс Македонија,...