Стандард

хуманитарна акција

КОМПАНИИ

Продолжува големата хуманитарна акција на АПИС

msp-admin
Продолжува серијата на донации на компаниите, членки на АПИС, во здравствените институции кои се на првите борбени редови при соочувањето со пандемијата од вирусот COVID-19....