Таг : ЏериРигЕвритинг

ВИДЕО/ФОТО Технологија

Pixel 4 XL „падна“ на тестовите на „JerryRigEverything“ (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Благодарение на Зак од каналот „JerryRigEverything“ на YouTube, добиваме прилично добра идеја колку се издржливи најновите смартфони од висока класа од најразлични производители, а најновиот...