СТАНДАРД life

ефект

ТЕХНОЛОГИЈА

Вештачка кожа ќе ни овозможи да го почувствуваме ефектот на виртуелната реалност

msp-admin
Технологиите за виртуелна реалност се развиваат со неверојатно темпо и ветуваат дека целосно ќе го сменат начинот на кој гледаме на мултимедија и се забавуваме....