СТАНДАРД life

Фази

Секс и врски

Сите заљубени парови минуваат низ овие фази од сексуалниот живот

Urednik
Луѓето се менуваат со текот на годините, а со нив и сите врски што ги создаваат. Истото важи и за сексуалниот живот, кој во просек...