Стандард

Филип Морис Интернешнал

КОМПАНИИ

Новиот менаџмент на „Филип Морис Интернешнал“: „Ќе продолжиме да работиме во насока на остварување на визијата за свет без чад“

msp-admin
На онлајн прес-конференцијата која се одржа на 15ти декември од страна на ФМИ, за промената во раководството, идните планови на компанијата и визијата зборуваа новиот...
КОМПАНИИ

Филип Морис Интернешнал со промена во лидерството на компанијата

msp-admin
Глобалниот тутунски гигант, Филип Морис Интернешнал (ФМИ) ја објави планираната сукцесија за лидерство, кое ќе биде комплетирано во мај 2021 година. Актуелниот главен извршен директор...
КОМПАНИИ

5 години стратешко партнерство на Тутунски Комбинат Прилеп и Филип Морис Интернешнал

msp-admin
Eфикасностa на Тутунски комбинат Прилеп е резултатот од петгодишното стратешко партнерство остварено со Филип Морис Интерншнл (Philip Morris International) и формирањето на заедничка компанија Филип...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!