Таг : финансиски сектор

Анализи

Болниот финансиски сектор во Италија има проблем од 2,4 трилиони евра (инфографик)

Stefanija Kuzmanovska
Инвеститорите го свртуваат вниманието кон најголемата бомба во Европа: уништениот финансиски систем на Италија. Пандемијата на коронавирус и последователниот целосен карантин на земјата ќе има...