Таг : Фонтови

Технологија

Корисниците на iOS веќе имаат пристап до илјадници фонтови од Adobe

Влатко Зорба
Со апликацијата Adobe Creative Cloud, корисниците на iOS и iPadOS добиваат пристап до илјадници системски фонтови за нивните уреди. За да ја искористат оваа нова...