Таг : Грозданов

Компании и пазар

Грозданов: Претприемачите треба силно да се поддржат, а не да се репресираат и казнуваат

Влатко Зорба
Координација и меѓу институционална комуникација е неопходна, за да не се остава простор за слободно толкување на економските мерки и уредбите кои сметководителите ги спроведуваат...