Таг : Инвертер клими

ЕКОНОМИЈА

Владата издвои 620 милиони денари за инвентер-клими во домаќинствата во Скопје, Битола, Тетово и Кичево

На продолжение на седница на Владата денеска се усвоени измени во Програмата за намалување на аерозагадувањето за 2019 година, со која се издвојуваат 741.000.000 денари...
Политика

За Стевананџија субвенциите за инвертер клими се предизборен поткуп

Влатко Зорба
Димитар Стевананџија од ВМРО-ДПМНЕ на собраниската седница на која се расправаше за Предлог-одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу...