Таг : Извршен директор

Компании и пазар

ОКТА доби нов извршен директор

Влатко Зорба
Компанијата за трговија, снабдување и за дистрибуција на нафтени деривати ОКТА денеска доби нов извршен директор. Досегашниот ЦЕО и извршен член на Одборот на директори,...