СТАНДАРД life

Југотрејдинг ДН

ЕКОНОМИЈА

Оштетени штедачи: Како Југотрејдинг ДН добила кредит од близу 1.300.000 евра за хипотека пет и пол пати помала од кредитот?

Влатко Зорба
„Запрепастувачки е колку лесно се одобрувале неповратни кредити на избрани фирми од Еуростандард банка додека за тоа гувернерката Анита Ангеловска Бежоска знаела и молчела. Се...