СТАНДАРД life

Крофни со сланина

Храна

РЕЦЕПТ НА ДЕНОТ Крофни со сланина кои ќе го натераат секое куче среќно да мавта со опашот

Urednik
Секое куче заслужува добар оброк, а само најблиските ќе добијат ручек подготвен со љубов. Еден таков оброк се крофните со сланина кои ќе го направат...