Таг : лажен

СВЕТ

Кога се добива лажен негативен тест на корона

Stefanija Kuzmanovska
Истражувањата покажуваат дека времето кога е тестирано едно лице има големо влијание врз веродостојноста на резултатите од тестот, пренесува „Нова.рс“. Веројатно сте слушнале за случаи...