СТАНДАРД life

Малпас

ЕКОНОМИЈА

Малпас: Пандемијата може да предизвика должничка криза

Влатко Зорба
„Пандемијата на коронавирус може да предизвика должничка криза во некои земји, така што инвеститорите мора да бидат подготвени да се вклучат и да им помогнат“,...