Таг : медитација

Технологија

6 апликации за да започнете со медитација

Влатко Зорба
Медитацијата и свесниот начин на живот добиваат популарност последниве години. Постојат многу причини. Тие носат неверојатни придобивки: надминување на стресот, борба против депресија и вознемиреност,...
Здравје и Храна МАГАЗИН

Неколкуминутна техника за дишење против стрес

Кристина Денесовска
Стресот не бира време, ниту место кога ќе ве нападне. Но, без разлика каде сте, постои метод кој ќе ви помогне брзо да се ослободите...