Таг : метро

СВЕТ

Метрото во Њујорк за првпат го скрати работното време поради честите смртни случаи на бездомници

Stefanija Kuzmanovska
Од почетокот на годината во њујоркшкото Метро (МТА), во кое повеќе од пет милиони патници се транспортираат дневно, починаа 37 лица, осум повеќе од минатата...