СТАНДАРД life

„Morgan Stanley“

КОМПАНИИ

НАЈГОЛЕМИТЕ БАНКИ ВО СВЕТОТ ШОКИРААТ: „Игра“ од 19 милијарди долари за која нема одговор

Влатко Зорба
Банките „Goldman Sachs“ и „Morgan Stanley“ продадоа во блок-тргување на Волстрит акции, кои ги поседуваа во кинески технолошки и американски медиумски компании, за вкупно 19...