Стандард

обложува

ЕКОНОМИЈА

„Мудрецот од Омаха“ се обложува против американската економија?

Stefanija Kuzmanovska
Со години, легендарниот инвеститор Ворен Бафет се спротиставува на златото како категорија на инвестиции. Се чини дека работите се менуваат. „Беркшир Хатавеј“ купил околу 21...