СТАНДАРД life

„обратна каубојка“

Секс и врски

Поза во кревет која на жените им гарантира врвен оргазам, а мажите не можат да ја поднесат

Urednik
Бројките велат дека повеќето мажи, околу 90 отсто од нив, доживуваат оргазам за време на сексот. Жените ја достигнуваат кулминацијата само во околу 50 проценти...