Таг : Онлајн купување

Забава МАГАЗИН

Кој би можел најмногу да профитира од долгиот карантин?

Коронавирусот е тука и за сега не постојат многу работи кои можете да ги правите под тоа прашање, освен редовно да ги миете рацете и...
ЕКОНОМИЈА

Раст од 14 проценти на онлајн купувањата

Купувањето онлајн во државава и понатаму расте со забрзано темпо. Спроведената анкета во првиот квартал на 2019 година во државава во која испитаниците се изјаснуваат...
Забава МАГАЗИН

Претераното онлајн-купување е психичко нарушување

Зависноста од купување преку интернет треба да се препознае како вистинско ментално нарушување, велат експертите, оваа зависност има големо влијание врз човечкиот ум. Иако зависноста...