СТАНДАРД life

Опасен отпад

КОМПАНИИ

УСЈЕ демантира дека гори ѓубре и опасен отпад

msp-admin
УСЈЕ денеска преку соопштение ги демантираше информациите дека гори ѓубре и опасен отпад. „УСЈЕ во своето работење користи различни видови на енергенси, а од неодамна...