СТАНДАРД life

Усје

ЕКОНОМИЈА

Промени во органите на управување на Цементарница

Влатко Зорба
Цементарница УСЈЕ АД Скопје соопшти дека е извршена промена на членовите на Одборот на директори на компанијата. На Неизвршниот член и Претседател на Одборот на...
КОМПАНИИ

Усје со добивка од 191,6 милиони денари го заврши првото тримесечје

msp-admin
За цементарница Усје првиот квартал од оваа година заврши со добивка од 191.665.000 денари, покажува консолидираниот биланс на успех објавен на Македонска берза. Во првите...
КОМПАНИИ

УСЈЕ демантира дека гори ѓубре и опасен отпад

msp-admin
УСЈЕ денеска преку соопштение ги демантираше информациите дека гори ѓубре и опасен отпад. „УСЈЕ во своето работење користи различни видови на енергенси, а од неодамна...