Стандард
ЕКОНОМИЈА

Промени во органите на управување на Цементарница

Цементарница УСЈЕ АД Скопје соопшти дека е извршена промена на членовите на Одборот на директори на компанијата.

На Неизвршниот член и Претседател на Одборот на директори Константинос Дердемезис му престанаа фунцкиите поради поднесена оставка.

Јанис Паниарас е избран за Вршител на должност Неизвршен член и Вршител на должност Претседател на Одборот на директори на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, до одржувањето на наредното Собрание на акционери.

Поврзани вести

Бектеши: Дизајниран е петтиот пакет мерки, остануваат ситни работи да се додефинираат

Влатко Зорба

УЈП: Ако имате сметка во „Еуростандард банка“ и барате поврат на ДДВ, веднаш извршете промена

Никола Поповски

Ребалансот усвоен, потребните средства ќе се обезбедат од домашни извори, најави Бесими

Берта Китинска