СТАНДАРД life

Цементарница

ЕКОНОМИЈА

Промени во органите на управување на Цементарница

Влатко Зорба
Цементарница УСЈЕ АД Скопје соопшти дека е извршена промена на членовите на Одборот на директори на компанијата. На Неизвршниот член и Претседател на Одборот на...