Стандард

Органи на управување

ЕКОНОМИЈА

Промена во органите на управување на Жито Лукс

Влатко Зорба
Со Решение од Централниот регистaр на 28/01/2021 година е спроведен упис на промени во органите на управување на Жито Лукс АД Скопје. „Г-ѓа Катерина Давидовска...
ЕКОНОМИЈА

Промени во органите на управување на Цементарница

Влатко Зорба
Цементарница УСЈЕ АД Скопје соопшти дека е извршена промена на членовите на Одборот на директори на компанијата. На Неизвршниот член и Претседател на Одборот на...