Стандард
ЕКОНОМИЈА

Промена во органите на управување на Жито Лукс

Со Решение од Централниот регистaр на 28/01/2021 година е спроведен упис на промени во органите на управување на Жито Лукс АД Скопје.

„Г-ѓа Катерина Давидовска , се отповикува од позицијата член на Управниот Одбор на Жито Лукс АД Скопје, додека г-дин Георгиос Тхрискос се назначува за нов член на Управниот Одбор на Жито Лукс АД Скопје“, соопштија од Берза.

Поврзани вести

Германија најде начин да ги заобиколи санкциите против „Северен тек 2“

Берта Китинска

Трифун Костовски бара оставка од раководството на Народна банка

Деспотовски апелира, а компаниите се одѕваа и бесплатно им ги понудија своите ИТ решенија на граѓаните