Стандард

паркинг

ЕКОНОМИЈА

Продадено најскапото паркинг место на светот, милионска сума

Stefanija Kuzmanovska
Компаниите Warf Holdings и групацијата Nan Fung продадоа паркинг место за 1,3 милиони долари во луксузниот станбен комплекс Монт Николсон во Хонг Конг, откри извор...