Стандард

Плински уреди

ЕКОНОМИЈА

Бектеши: Оваа недела ќе биде објавен огласот за вградување плински уреди во возилата

msp-admin
Во текот на оваа недела ќе биде објавен огласот за вградување плински уреди во возилата, најави денеска министерот за економија Крешник Бектеши. Одговарајќи на новинарско...