Стандард

полициски

ЕКОНОМИЈА

Сугарески: Со посебна Уредба се зголемува дневното возење на возачите на камиони

Берта Китинска
Владата ги за време на кризната состојба со цел да обезбеди непречен транспорт на стоки во земјава и странство ги одложи сите испити на возачите...