СТАНДАРД life

полни

КОМПАНИИ

Електричен автомобил којшто никогаш не треба да се полни

msp-admin
Компанијата Aptera, којашто во 2011-та година запре со развој на идејата бидејќи не успеа да обезбеди финансиски средства за својот електричен автомобил на три тркала,...