СТАНДАРД life

Правда за штедачи

ЕКОНОМИЈА

„Правда за штедачи“: Уставниот Суд е да се апстрахира од политичките влијанија

Влатко Зорба
„Во пресрет на утрешната седница на Уставниот Суд, на којашто како прва точка од дневниот ред e ставена иницијативата за оценка за уставноста и законитоста...