Таг : претстава

Култура

Денес завршува караванот на претставата „Хумана Приказна“

Влатко Зорба
Изминатиот месец низ неколку градови во Северна Македонија се одржа караванот на претставата “Хумана Приказна”, во режија на Бесфорт Идризи и автор Кaтерина Момева, која...