СТАНДАРД life

преживее

КОМПАНИИ

Авто-гигант во неволја: Нема да ја преживее кризата?

msp-admin
Францускиот министер за финансии Бруно Ле Мер предупредува дека поради преземените мерки во пандемијата, производителот на автомобили „Рено“ се наоѓа во сериозни финансиски потешкотии. Без...