Таг : Реално шоу

Забава МАГАЗИН

Нови детали за физичката пресметка меѓу сестрите Кардашијан

Кристина Денесовска
Сцената со физичката пресметка меѓу сестрите Ким и Кортни Кардашија привлече најмногу внимание во новиот тизер за реалното шоу Keeping Up With The Kardashians. Меѓутоа,...
Забава МАГАЗИН

Ким и Кортни Кардашијан во физичка пресметка

Кристина Денесовска
Излезе новиот тизер за реалното шоу Keeping Up Eith The Kardashians, а посебно внимание привлече сцената од физичкаа пресметка меѓу сестрите Кардашијан, поточно Клои и...
Забава МАГАЗИН

Кортни Кардашијан останува без најважниот извор на приходи?

Кристина Денесовска
Со цел да ги измазнат несредените осноси главата на кланот Кардашијан-Џенер, Крис Џенер, одлучила дека треба да ги однесе своите ќерки на семеен викенд во...
Забава МАГАЗИН

Кортни Кардашијан го напушта релното шоу на фамилијата

Кортни Кардашијан изненади многумина кога откри дека се повлекува од реалното шоу „Keeping Up with the Kardashians“. Магазинот Hello пишува дека 40-годишната ѕвезда обзнанила дека...