Таг : Родова рамноправност

Компании и пазар

ССК: Родова рамноправност за одржлив развој

Влатко Зорба
Повисоки работни позиции за жените во корпоративниот свет засновани на квалитет, системско подобрување на состојба на жената во руралните средини со конкретни мерки, како и...