СТАНДАРД life

сад и кина

АНАЛИЗИЕКОНОМИЈА

Како Кина може да го порази САД во трговската војна?

Целта на Пекинг се американските земјоделци за да ја поткопа нивната поддршка во трговската војна која претседателот Доналд Трамп ја води против Кина. Американскиот магазин...