СТАНДАРД life

Салеп

Храна

Салепот го носи мирисот на Турција: Ароматичен пијалок кој можете да го подготвувате преку целата година

Urednik
Турската кујна е позната по своите зачини, што ја прави специфична и препознатлива. Меѓу другото, има и рецепт за салеп, ароматично топло млеко кое е...