СТАНДАРД life

Samsung Pay

КРИПТОВАЛУТИ

Google Pay и Samsung Pay ќе прифатат плаќања со Bitcoin

Влатко Зорба
Google Pay и Samsung Pay наскоро ќе им овозможат на корисниците да вршат плаќања користејќи криптовалути, според неодамнешното соопштение од услугата за плаќање на криптовалути...