Таг : Сарач

Компании и пазар

Сарач: Насмевката на лицето е најважна за здрав и долг живот

Влатко Зорба
„Модерниот живот претставува голема опасност за нашето здравје, го уништува нашето тело и нашиот дух. Брзата храна, генетски модифицираната храна, електро магнетското загадување се закани...