СТАНДАРД life

ИБУ

КОМПАНИИ

Овој македонски универзитет соработува со 200 други универзитети во 40 земји и нуди стипендии за сите средношколци

msp-admin
Пазарот на труд е исклучително конкурентен и квалификуваните вработени сѐ повеќе се бараат и ценат. Несомнено, квалитетното универзитетското образование помага да успеете да се издвоите...
КОМПАНИИ

Квалитетното образование како почетна точка за успешна професионална кариера

msp-admin
Патот кон успешна кариера е секако преку квалитетното образование, а изборот на факултет е клучен и најважен избор кој понатаму ќе помогне во остварување на...
КОМПАНИИ

CELTA центарот на ИБУ стана дел од Кембриџ за сертифицирање наставници по англиски јазик

msp-admin
CELTA центарот при Меѓународниот Балкански Универзитет стана овластен центар во Република Северна Македонија од Cambridge Assessment English, дел од Универзитетот во Кембриџ, за сертифицирање предавачи...
КОМПАНИИ

Сарач: Насмевката на лицето е најважна за здрав и долг живот

msp-admin
„Модерниот живот претставува голема опасност за нашето здравје, го уништува нашето тело и нашиот дух. Брзата храна, генетски модифицираната храна, електро магнетското загадување се закани...