СТАНДАРД life

ЦЕЛТА

КОМПАНИИ

CELTA центарот на ИБУ стана дел од Кембриџ за сертифицирање наставници по англиски јазик

msp-admin
CELTA центарот при Меѓународниот Балкански Универзитет стана овластен центар во Република Северна Македонија од Cambridge Assessment English, дел од Универзитетот во Кембриџ, за сертифицирање предавачи...