СТАНДАРД life

Сашо Јандрески

ПРЕТПРИЕМАЧ

Креаторот на „Јандреевиот шприц“: Државата треба уште многу да работи на подобрување на системот за развој на иновациите и поддршка на иноваторите

Влатко Зорба
Седумнаесет годишниот прилепчанец Сашо Јандрески е еден од нашите најмлади иноватори и директор на проектот „МСМЈ – Јандреев Шприц“ кој е нова медицинска иновација во...