Стандард

Штетени штедачи

КОМПАНИИ

Групација од поврзани фирми од Струмица е најголем должник во стечајот на „Еуростандард Банка“

msp-admin
Прва на листата на должници во стечајната маса е групација од поврзани фирми од Струмица според фактите од извештајот за стечајот на банката подготвен од...