СТАНДАРД life

Смеш бургер

Храна

Сакате ли „смеш“ бургер? Еве како да го подготвите…

Urednik
„Смеш бргер“ е плескавица која се прави со дробење мелено говедско месо со лопатка, или притискање на скара или тава. „Кршењето“ на месото резултира со...