СТАНДАРД life

Смоквин лист

Здравје

Чајот од смокви го зајакнува имунитетот, полн е со хранливи материи и витамини

Urednik
Во античко време, чајот од смоквин лист се пиел за да се помогне при бронхитис и други белодробни заболувања, што не е чудно бидејќи листовите...