СТАНДАРД life

Snapchat

ТЕХНОЛОГИЈА

Snapchat повлекува филтер што е виновен за серија сообраќајни несреќи (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Беше претставен во 2013 година, и оттогаш е критикуван како дополнителен мотиватор за брзо возење со корисниците. Станува збор за т.н. „филтер за брзина“, кој...