СТАНДАРД life

соби

ЕКОНОМИЈА

Пазарниот инспекторат најави кривични пријави за оние кои викендов ќе издаваат соби

Продолжувањето со рестриктивните мерки за спречување на ширењето на епидемијата на коронавирусот значи дека се уште не е либерализирана понудата на сместувачки капацитети во туристичките...